Gastrobar

Gastrobar Onder de Linden: de eerste reacties

Gastrobar Onder de Linden: de eerste reacties

De Gastrobar Onder de Linden is nu al een paar maanden geopend en de eerste reacties van onze gasten zijn binnen. Wat zijn we blij met de lovende woorden die we al hebben mogen ontvangen! Gasten laten weten dat ze hebben genoten van de culinaire hoogstandjes en de warme ontvangst in onze Gastrobar.

Een van onze gasten deelde: “Alles is eigenlijk perfect, van een heerlijk koekje bij de koffie tot aan de speciaal geselecteerde bitterballen XL.” Een ander gast schreef: “Het restaurant bood een plezierige ervaring met attent personeel en een menu vol smakelijke en originele gerechten.” En niet te vergeten: “De eendenborst was subliem… Het sucadelapje om te zuigen… en dan het personeel… Niks te veel moeite bij een vraag of uitleg… In voor een grap en een grol… Zo wil je uit eten…”

Onze menukaart lijkt in de smaak te vallen, maar het gaat niet alleen om het eten. Onze gasten waarderen ook de sfeer en de attente service. Het is hartverwarmend om te zien dat gasten zich thuis voelen bij Gastrobar Onder de Linden. We zijn trots op de positieve reacties en kijken ernaar uit om nog meer gasten te verwelkomen om onze culinaire ervaring te delen.

Benieuwd geworden naar wat Gastrobar Onder de Linden te bieden heeft? Sinds 27 april hebben we weer een nieuwe menukaart, kom langs en ontdek het zelf! Laat je verrassen door onze smaakvolle gerechten die wisselen met het seizoen en geniet van de gastvrije ambiance die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Gastrobar Onder de Linden

Gastrobar Onder de Linden biedt een unieke culinaire ervaring in de Kop van Drenthe. Onze focus ligt niet alleen op het traditionele diner, maar op een complete dagbeleving, van een ontspannen kopje koffie in de ochtend tot een gezellige borrel in de avond. In onze keuken staan lokale, verse producten centraal. We zijn er trots op om een breed scala aan ambachtelijke producten uit de regio te gebruiken. Bij Gastrobar Onder de Linden geloven we dat kwalitatief goed eten niet van ver hoeft te komen en dat laten we elke dag opnieuw zien met onze smaakvolle gerechten.