Gastrobar

High Tea

High Tea in Roden: een unieke belevenis bij Gastrobar Onder de Linden

Op zoek naar die ultieme, gezellige High Tea-ervaring? Kom dan naar Gastrobar Onder de Linden in het charmante Roden, gelegen in het prachtige Drenthe. Wij nodigen je uit voor een middag vol heerlijke lekkernijen, smaakvolle thee en onvergetelijke momenten.

High Tea

Dé High Tea-ervaring in de kop van Drenthe

Bij de Gastrobar beloven we je een onvergetelijke middag met een uitgebreid aanbod aan lekkernijen, van heerlijke sandwiches tot zoete bonbons en een variëteit aan theesoorten. We lichten een klein tipje van de sluier op:

Passend bij onze filosofie van eten met een verhaal maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame en biologische ingrediënten.

Over

High Tea in goed gezelschap

Niets is gezelliger dan genieten van een High Tea in goed gezelschap. Bij Gastrobar Onder de Linden begrijpen we dit maar al te goed. Daarom kun je bij ons al vanaf 3 personen reserveren voor een intieme of juist uitbundige High Tea-ervaring.

Of je nu met een klein gezelschap van vrienden komt, een familiereünie hebt of een speciale gelegenheid viert, onze High Tea zorgt voor een sfeervolle en gezellige middag die je niet snel zult vergeten. Reserveren kan eenvoudig online, zodat jouw plek aan tafel verzekerd is voor een fantastische High Tea in Roden.

Gastrobar Roden: de perfecte setting voor jouw High Tea

Of het nu een stralende zomerdag of een knusse wintermiddag is, bij Gastrobar Onder de Linden bieden we de ideale ambiance voor jouw High Tea. Kies voor een plekje in onze Gastrobar, waar de sfeervolle inrichting en de warme gastvrijheid zorgen voor een huiselijk gevoel. Als het weer het toelaat, kun je ook neerstrijken op ons ruime zonneterras. Omringd door sfeervolle hoekjes en comfortabele loungebanken, kun je hier genieten van de frisse lucht en het zonnetje op je gezicht terwijl je smult van heerlijke lekkernijen. Waar je ook zit, onze High Tea wordt een ervaring om te koesteren.

Reserveren

Reserveer nu je High Tea

Klaar voor een onvergetelijke High Tea ervaring in Drenthe? Wacht niet langer en reserveer nu je tafel bij Gastrobar Onder de Linden voor een smaakvolle middag vol verwennerij.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen. Voel je welkom in onze Gastrobar Onder de Linden. Daar waar sfeer en smaak verhalen vertellen.