Gastrobar

Arrangementen

Arrangementen bij Gastrobar Onder de Linden

Bij Gastrobar Onder de Linden geloven we in het creëren van culinaire ervaringen. Onze speciaal samengestelde arrangementen zijn daar het perfecte voorbeeld van. Of je nu wilt genieten van een traditionele High Tea, een gezellige High Wine, een verrassende High Cocktail of een smaakvolle High Beer, bij ons vind je het allemaal. Elk arrangement is te boeken vanaf 3 personen. Omdat mooie momenten om te delen zijn.  

High Tea

Duik in de wereld van verfijnde theeën en heerlijke lekkernijen. Onze traditionele High Tea combineert klassieke en moderne smaken voor een middag vol verrassingen. Geniet van onze uitgebreide High Tea met versgebakken scones, sandwiches, zoetigheden en meer! Een gezellig moment om samen van te genieten. 

High Wine

Onze High Wine is perfect voor wijnliefhebbers. Proef verschillende soorten wijnen, elk zorgvuldig geselecteerd en geserveerd met bijpassende hapjes. Laat je verrassen door de combinatie van wijnen en gerechten, samengebracht in onze High Wine. 

High Cocktail

Ervaar de creativiteit van onze mixologen met de High Cocktail. Van sprankelende aperitieven tot rijke digestieven, geserveerd met bijpassende hapjes, onze High Cocktail nodigt je uit voor een avond vol mixologische magie. 

High Beer

Voor de bierliefhebbers onder ons: ontdek wereld van speciaalbieren. Proef diverse bieren, elk met hun eigen karakter en geserveerd met een smakelijk hapje dat de smaak van het bier accentueert. Onze High Beer is een ode aan de brouwkunst. 

Reserveren

Voor iedereen een passend arrangement

Bij Gastrobar Onder de Linden vinden we het belangrijk dat iedereen volop kan genieten van onze arrangementen. Heb je speciale dieetwensen of allergieën? Geen probleem. Geef jouw voorkeuren en eventuele allergieën eenvoudigweg door bij het maken van de reservering. Zo zorgen we samen voor een culinaire ervaring die perfect aansluit bij jouw wensen.