Gastrobar

Dine & stay

Dine & Stay bij Gastrobar Onder de Linden

Een culinaire beleving en een nachtje weg, allemaal onder één dak

Welkom bij Gastrobar Onder de Linden, waar culinair genieten naadloos overgaat in een ontspannen overnachting. Na een avond vol heerlijke gerechten, drankjes en goed gezelschap, hoef je niet ver te reizen. Slechts een paar stappen verwijderd, vind je hotel Onder de Linden, waar jouw comfortabele bed al op jou wacht.

Mogelijkheden

Van avondje uit tot weekendje weg

Of je nu kiest voor een spontaan avondje uit of een welverdiend weekend weg in Roden, met onze Dine & Stay-optie combineer je het beste van beide werelden. Laat je eerst verrassen door de culinaire creaties van onze chefs in de Gastrobar en sluit vervolgens de avond af in één van de stijlvol ingerichte kamers van het hotel. Geen zorgen over de reis naar huis; jouw nachtrust is slechts een korte wandeling verwijderd.

Ontwaak met de geuren van een vers ontbijt

Na een rustgevende nacht in Hotel Onder de Linden in Roden, is er niets beter dan wakker worden met de verleidelijke geuren van een vers ontbijt. Wanneer de eerste zonnestralen door de ramen vallen, nodigen we je uit om aan te schuiven bij ons uitgebreide ontbijtbuffet. Knapperige, versgebakken broodjes, een assortiment aan fijne vleeswaren en kazen, sappig seizoensfruit, en diverse warme en koude gerechten staan voor je klaar om de dag goed te beginnen.

Zo zorgen we ervoor dat je, na je culinaire avond in onze Gastrobar, ook de volgende ochtend op culinair gebied volledig in de watten wordt gelegd.*

*Let op: het ontbijt zit niet bij de kamerprijs inbegrepen

De perfecte afsluiter van jouw culinaire avontuur

Na een avond van gastronomisch genieten, ligt er een comfortabel bed voor je klaar in het aangrenzende Hotel Onder de Linden. Zet de kroon op je avond en maak je Dine & Stay ervaring compleet. Verleng jouw culinaire avontuur tot in de vroege uurtjes. 

Reserveer nu en verheug je op een avond waar de herinneringen hand in hand gaan met comfort en heerlijk genieten. Het perfecte toevluchtsoord wacht op je, waar sfeer en smaak verhalen vertellen. Welkom bij de ultieme Dine & Stay ervaring bij Gastrobar Onder de Linden.