Gastrobar

High Cocktail

High Cocktail: genieten van verrassende smaken bij Gastrobar Onder de Linden

Op zoek naar een gezellige borrel met een twist? Probeer onze High Cocktail bij Gastrobar Onder de Linden in Roden. Geniet van de meest verrassende smaakcombinaties en ervaar de magie van onze mixologen. Stap binnen in de Gastrobar, daar waar sfeer en smaak verhalen vertellen.

High Wine

Dé High Cocktail-ervaring in de kop van Drenthe

High Cocktail is het flamboyante familielid van de traditionele High Tea. Hier combineren we de kunst van cocktails met het genot van heerlijke, bijpassende hapjes. Het is de ideale setting voor een spannende middag of avond, waarin je je kunt onderdompelen in de wereld van de mixologie.

Ontdek verschillende cocktails en geniet samen van een gezellig middag of avondje uit in onze sfeervolle Gastrobar. Of je nu zin hebt in een klassieke Margarita, een verfrissende Mojito, of je wilt je laten verrassen door een van onze speciale creaties, wij zorgen ervoor dat elke slok en elke hap een belevenis is. Onze High Cocktail is een ervaring die je niet wilt missen.

Drie unieke High Cocktail arrangementen

Of je nu een doorgewinterde cocktailkenner bent, of altijd veilig kiest voor een Mojito maar graag eens iets nieuws wilt proberen. Tijdens onze High Cocktail hebben we voor ieder wat wils. Bij Gastrobar Onder de Linden bieden we drie verschillende High Cocktail-arrangementen aan, zorgvuldig samengesteld om aan al je wensen te voldoen.

High Cocktail

Proeverij van cocktails met drie door ons geselecteerde lekkernijen.
30,00
p.p.
 • 2 Soorten cocktails
 • Kaasplankje met smeersels en stokbrood
 • Een worstplankje
  (droge worst, fuet, Zeeuws spek)

High Cocktail Extra

Proeverij van cocktails met vier door ons geselecteerde lekkernijen.
35,00
p.p.
 • 3 Soorten cocktails
 • Diverse sandwiches
 • Kipfilet ontwikkeld met spek en een pittig sausje
 • Een pannetje met gamba’s aioli
Populair

High Cocktail Luxe

Proeverij van cocktails met vijf door ons geselecteerde lekkernijen
42,00
p.p.
 • 4 Soorten cocktails, waarvan 1 naar keuze
 • Blinis met gerookte zalm en kruidenkaas
 • Plank vol met fijne vleeswaren
 • Kipmedaillons met zoete paprika en mozzarella
 • Bladerdeeghapjes met geitenkaas en honing

High Cocktail in goed gezelschap

Een cocktail smaakt beter als je deze deelt met goed gezelschap. Bij Gastrobar Onder de Linden kun je daarom al vanaf 3 personen reserveren voor deze speciale ervaring. Of het nu gaat om een vriendenuitje, een romantische date, of een viering van een bijzondere gebeurtenis, onze High Cocktail maakt elk moment uitzonderlijk.

Reserveer nu online en verzeker je plek voor deze unieke High Cocktail-ervaring bij Gastrobar Onder de Linden.

Ideale locatie

Gastrobar Onder de Linden: de ideale locatie voor jouw High Cocktail

Of het nu een stralende zomerdag of een knusse wintermiddag is, genieten van een High Cocktail kan jaarrond bij de Gastrobar Onder de Linden. Neem plaats in onze sfeervolle Gastrobar, of strijk bij mooi weer neer op het terras en laat je bedienen door onze mixologen. Zij vertellen je graag meer over de cocktails en de bijpassende hapjes. 

Reserveren

Reserveer nu jouw High Cocktail

Klaar voor een cocktailervaring die je niet snel zult vergeten? Reserveer je tafel nu en ervaar de magie van High Cocktail bij Gastrobar Onder de Linden.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen. Voel je welkom in onze Gastrobar Onder de Linden. Daar waar sfeer en smaak verhalen vertellen.

Verkozen tot het beste terras van Drenthe 2024